StorageCraft

Όλοι μας καταλαβαίνουμε την έννοια του backup όταν πλέον είναι αργά.

Τι ακριβώς είναι το backup
Είναι η αποθήκευση των δεδομένων του υπολογιστή μας σε ένα διαφορετικό μέσο αποθήκευσης των σημαντικών αρχείων μας, προγραμμάτων ή δεδομένων. Π.χ. ένα έγγραφο του word με σημαντικές πληροφορίες, αν το αποθηκεύσουμε σ’ ένα ξεχωριστό αποθηκευτικό μέσο (εξωτερικό δίσκο ή Cloud disk κ.τ.λ) και όχι στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας, αυτό το θεωρούσαμε backup.
Αυτή η ενέργεια είναι η πιο πρωτόγονη μέθοδος backup, δηλαδή μία χειροκίνητη μορφή Backup.
Πόσες φορές δεν έχει συμβεί να πιστεύουμε ότι έχουμε αποθηκεύσει ασφαλώς τα αρχεία μας, και όταν συμβεί το μοιραίο, να μην βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε;
Όσο απίστευτο και να ακούγετε, δημιουργούμε καθημερινά εκατοντάδες έγγραφα,free-checkστέλνουμε emails, καταγράφουμε αγαπημένες στιγμές σε αρχεία φωτογραφιών, βίντεο με την οικογένεια μας, αρχεία πελατών, σαρώνουμε έγγραφα, κάνουμε τόσες εργασίες σε ένα εντελώς απρόβλεπτο και εύθραυστο περιβάλλον όπως αυτό του υπολογιστή μας. Ένα περιβάλλον το οποίο σε καθημερινή βάση κινδυνεύει : από την αυξομείωση της τάσης του ρεύματος, από κάθε μορφή κακόβουλων λογισμικών (ιός, worm, Trojans), από υπερθέρμανση κ.α.
Άρα το backup είναι ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε υπολογιστή ή για κάθε δίκτυο υπολογιστών που κρίνεται αναγκαία η ασφαλή αποθήκευση των αρχείων-προγραμμάτων τους.

Ποιο είναι το σωστό backup;
Το σωστό backup ξεκινάει από την συνείδηση του κάθε χρήστη, ό χρήστης του υπολογιστή εφόσον έχει καταλάβει τη σημασία των αρχείων του, πρέπει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξει σωστά και με ασφάλεια τα αρχεία του.
Η ForeignOffice διαθέτει την καλύτερη λύση backup για τον κάθε υπολογιστή ή για κάθε δίκτυο υπολογιστών που κρίνεται απαραίτητη η ασφαλή αποθήκευση όλων των δεδομένων τους σε image backup και όχι data backup, στην απλούστερη και πιο πρακτική λύση για να μην χάσετε ποτέ αρχεία, προγράμματα, δεδομένα.

Τι κάνει το δικό μας σύστημα backup να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα συστήματα;

Είναι ένα σύστημα που αποθηκεύει αυτόματα σε μορφή image backup, όλα τα δεδομένα του υπολογιστή σας, ένα σύστημα που παρακολουθεί συνεχώς τις ενέργειες του χρήστη και αντιγράφει σιωπηλά όλες τις αλλαγές που γίνονται στον υπολογιστή σας και τα αποθηκεύει σε ένα διαφορετικό μέσο αποθήκευσης (εξωτερικό δίσκο, δικτυακό δίσκο, cloud disk). Το μέσο αυτό δεν εξαρτάται καθόλου από τον υπολογιστή που γίνονται οι εργασίες, με συνέπεια σε περίπτωση καταστροφής ή κλοπής του υπολογιστή να μην κινδυνεύουν τα αρχεία σας να χαθούν. Μεταφέρει αθόρυβα την κάθε ηλεκτρονική πληροφορία σε ένα ασφαλές μέρος. Αυτό που κάνει το σύστημά μας είναι πρωτοποριακό, διότι δεν αποθηκεύει απλά κάποιους φακέλους από ένα σημείο σε κάποιο άλλο, αλλά όλο το σύστημα του υπολογιστή σας το καθρεπτίζει σε ένα εξωτερικό μέσο που εσείς θα υποδείξετε.

Ξαφνικά ο υπολογιστής χαλάει, σας το κλέβουν, χαλάει ο σκληρός δίσκος, γίνεται η μεγαλύτερη καταστροφή, χάνονται όλοι οι κωδικοί πρόσβασης που έχετε στον υπολογιστή σας, χάνονται όλες οι εικόνες, τα βίντεο, τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα. Εάν χρησιμοποιούσατε την πρωτοποριακή λύση backup που σας προτείνουμε, το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνατε θα ήταν μερικά κλικ και ότι έχει χαθεί από τον υπολογιστή σας π.χ. τα windows, προγράμματα, έγγραφα, εικόνες, το πελατολόγιο σας, τα πάντα, μπορούν να ανακτηθούν με ασφάλεια στον ίδιο ή σε ένα νέο υπολογιστή, διότι το σύστημα μας είναι Hardware Independent (ανεξάρτητο από τον εξοπλισμό του υπολογιστή). Δηλαδή επαναφέρονται ακριβώς τα ίδια windows, προγράμματα, ρυθμίσεις, αρχεία, δεδομένα, σε όποιον υπολογιστή επιλέξετε εσείς.
Το πρωτοποριακό σύστημα backup που διαθέτει η ForeignOffice δεν είναι απλά η ανάκτηση των δεδομένων του υπολογιστή σας αλλά η εξομοίωση αυτού, η οποία αποτελεί ένα κλώνο του υπολογιστή σας, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και σε virtual machine (εικονικό υπολογιστή) ακριβώς όπως ήταν ο υπολογιστής σας πριν την καταστροφή.

Γρήγορη και αξιόπιστη ανάκτηση, προστασία δεδομένων και migration για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές Windows. Αποφύγετε απώλειες συστήματος και δεδομένων με το Desktop ShadowProtect. Η εξασφάλιση της γρήγορης ανάκτησης των επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών μετά από μια καταστροφή, είναι μια κρίσιμη προτεραιότητα για τις σημερινές επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές. Χρησιμοποιήστε το StorageCraft ShadowProtect Desktop για να προστατεύσετε τα πάντα στους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές σας: λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές όπως Microsoft Office, διαμόρφωση και προσωπικές ρυθμίσεις αλλά και δεδομένων.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Το καλύτερο στην κατηγορία του λογισμικό backup για πλήρη, διαφορικά ή σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας όλου του συστήματος σας. Αυτό περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες, τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων και τα δεδομένα. Προγραμματίστε πλήρη και σταδιακά αντιγράφα ασφαλείας για αυτόματη προστασία των πάντων στους επιτραπέζιους και φορητούς σας υπολογιστές Windows.

Αποκατάσταση

Το ShadowProtect παρέχει γρήγορη επαναφορά με διάφορους τρόπους: πλήρη ανάκτηση σε νέο σύστημα (bare metal) μέσω ενός bootable CD επαναφοράς, ανάκτηση σε παρόμοιο hardware, ή ανάκτηση σε διαφορετικό hardware, σε εικονικά περιβάλλοντα με το Hardware Independent Restore (HIR).

Επαναφορά Αρχείων και Φακέλων
Γρήγορη περιήγηση σε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους του αντιγράφου ασφαλείας σας, για να εκτελέσετε σταδιακή ανάκτηση των δεδομένων σας.

ImageReady
Κάντε αυτόματα mount στα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect, για να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε αρχεία και φακέλους ή για να τρέξετε scripts επικύρωσης δεδομένων και εφαρμογών, των αντιγράφων ασφαλείας σας.

VirtualBoot
Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφου ασφαλείας του ShadowProtect Desktop και εκκινήστε το αυτόματα ως μια εικονική μηχανή, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Virtual Converter
Μετατρέψτε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφου ασφαλείας του ShadowProtect Desktop σε ένα .VHD ή .VMDK αρχείο.

Hardware and Platform
Υποστηρίζει Windows 8, καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες αποθήκευσης όπως GPT και UEFI partitions, δίσκους με μεγάλα μπλοκ (LBD), καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις του Oracle VirtualBox.

Γρήγορη ανάκτηση και επιχειρησιακή συνέχεια με το ShadowProtect Server.Η αποφυγή διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης μετά από μια αστοχία server, είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις επιχειρησιακής συνέχειας που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες. Η αξιοπιστία του StorageCraft® ShadowProtect® Server, παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη ανάκτηση μετά από καταστροφή, προστασία δεδομένων και migration συστήματος, έτσι ώστε οι servers να λειτουργήσoυν το δυνατόν συντομότερα μετά από μια καταστροφή.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Το καλύτερο στην κατηγορία του λογισμικό backup για πλήρη, διαφορικά ή σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας όλου του συστήματος σας. Αυτό περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές, τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων, τις υπηρεσίες που τρέχουν και τα δεδομένα. Προγραμματίστε πλήρη και σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας για αυτόματη προστασία των πάντων, στον Windows Servers σας.

Αποκατάσταση
Το ShadowProtect παρέχει γρήγορη επαναφορά με διάφορους τρόπους: πλήρη ανάκτηση bare metal μέσω ενός bootable CD επαναφοράς, ανάκτηση σε παρόμοιο hardware, ή ανάκτηση σε ένα νέο σύστημα ή σε ένα VM με το Hardware Independent Restore (HIR).

Επαναφορά Αρχείων και Φακέλων
Γρήγορη περιήγηση σε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους του αντιγράφου ασφαλείας σας, για να εκτελέσετε σταδιακή ανάκτηση των δεδομένων σας. Κάντε mount σε μια εικόνα αντιγράφου ασφαλείας σας και δώστε την δύναμη στους τελικούς χρήστες να ανακτήσουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

ImageReady
Κάντε αυτόματα mount στα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect, για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε αρχεία και φακέλους ή για να τρέξετε scripts επικύρωσης δεδομένων και εφαρμογών, των αντιγράφων ασφαλείας σας. Χρονοπρογραμματίστε scripts για έλεγχο της ακεραιότητας των αντιγράφων ασφαλείας ακόμη και των application servers όπως οι SQL, SharePoint ή Exchange servers.

VirtualBoot
Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect Server και εκκινήστε το αυτόματα ως μια εικονική μηχανή, σε λίγα μόλις λεπτά.

Virtual Converter
Μετατρέψτε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφου ασφαλείας του ShadowProtect Server σε ένα .VHD ή .VMDK αρχείο.

Hardware and Platform
Υποστηρίζει Windows Server 2012 καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες αποθήκευσης, όπως GPT και UEFI partitions, δίσκους με μεγάλα μπλοκ (LBD), RedHat KVM hypervisor, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις του Oracle VirtualBox.

Κάντε γρήγορη ανάκτηση και συνεχίστε την λειτουργία της επιχείρηση σας με το ShadowProtect Small Business Server. Η αποφυγή διακοπής εργασιών μετά από μια αστοχία server, είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις επιχειρηματικής συνέχειας που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες. Η αξιοπιστία του StorageCraft® ShadowProtect® Small Business Server, παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη ανάκτηση από καταστροφή, προστασία δεδομένων και migration συστήματος, έτσι ώστε οι servers να λειτουργήσoυν το δυνατόν συντομότερα μετά από μια καταστροφή.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Το καλύτερο στην κατηγορία του λογισμικό backup για ολόκληρα, διαφορικά ή σταδιακά αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος σας. Αυτό περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές, τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων, τις υπηρεσίες που τρέχουν και τα δεδομένα. Προγραμματίστε την πλήρη και σταδιακή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για αυτόματη προστασία των πάντων, στον Windows Servers σας.

Αποκατάσταση
Το ShadowProtect παρέχει γρήγορη επαναφορά με διάφορους τρόπους: πλήρη ανάκτηση σε νέο σύστημα (bare metal) μέσω ενός bootable CD επαναφοράς, ανάκτηση σε παρόμοιο hardware, ανάκτηση σε διαφορετικό hardware, ή/και σε εικονικά περιβάλλοντα με το Hardware Independent Restore (HIR).

Επαναφορά Αρχείων και Φακέλων
Γρήγορη περιήγηση σε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους της εικόνας των αντιγράφων ασφαλείας σας, έτσι ώστε να εκτελέσετε σταδιακή ανάκτηση των δεδομένων σας. Κάντε mount σε μια εικόνα αντιγράφου ασφαλείας σας και δώστε την δύναμη στους τελικούς χρήστες να ανακτήσουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

ImageReady
Αυτόματo mount στα αρχεία εικόνων αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect, για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, σε αρχεία και φακέλους ή scripts για επικύρωση δεδομένων και εφαρμογών, των εικόνων αντιγράφων ασφαλείας σας. Χρονοπρογραμματίστε scripts για έλεγχο της ακεραιότητας των αντιγράφων ασφαλείας ακόμη και των application servers όπως οι SQL, SharePoint ή Exchange servers.

VirtualBoot
Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect Server και εκκινήστε το αυτόματα ως μια εικονική μηχανή, σε λίγα μόλις λεπτά.

Virtual Converter
Μετατρέψτε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect Server σε ένα .VHD ή .VMDK αρχείο.

Hardware and Platform
Υποστηρίζει Windows Server 2012 καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες αποθήκευσης, όπως GPT και UEFI partitions, δίσκους με μεγάλα μπλοκ (LBD), RedHat KVM hypervisor, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις του Oracle VirtualBox.

Γρήγορη και αξιόπιστη ανάκτηση από καταστροφή, προστασία δεδομένων και migration συστημάτων για εικονικά περιβάλλοντα.Το ShadowProtect Virtual είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τα σημερινά υβριδικά περιβάλλοντα πληροφορικής. Επειδή ο ρυθμός υιοθέτησης του virtualization είναι αργός, σπάνια ολόκληρο το υπολογιστικό σας περιβάλλον είναι εικονικό. Χρειάζεστε λοιπόν μια τεχνολογία που να παρέχει γρήγορη, ευέλικτη και αξιόπιστη ανάκτηση από καταστροφή για εικονικά και για φυσικά συστήματα. Το ShadowProtect Virtual αποτελεί επιχειρησιακή συνέχεια χωρίς όρια, διότι δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα σε ένα εικονικό περιβάλλον Windows και το επαναφέρει οπουδήποτε – σε άλλο τύπο hypervisor, σε φυσικά περιβάλλοντα ή στο cloud. Με τιμή ανά εικονική μηχανή, το ShadowProtect Virtual μπορεί ν’ αγοραστεί σε πολλαπλά πακέτα και να υλοποιηθεί σε πολλαπλούς hosts. Υποστηρίζει τα εικονικά περιβάλλοντα: VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, Oracle VirtualBox.

Virtualization
Αυξάνει την ευελιξίας της IT υποδομή σας, με την ενοποίηση της λύσης backup και disaster recovery τόσο για τα εικονικά όσο και για τα φυσικά περιβάλλοντα. To ShadowProtect Virtual υποστηρίζει VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer και Oracle VirtualBox.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Γρήγορο και αξιόπιστο λογισμικό backup που παίρνει ολόκληρες, διαφορικές ή σταδιακές εικόνες αντίγραφων ασφαλείας, ολόκληρου του συστήματος σας. Αυτό περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές, τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων και τα δεδομένα. Προγραμματίστε λοιπόν την δημιουργία πλήρους ή σταδιακού αντιγράφου ασφαλείας, για αυτόματη προστασία των πάντων πάνω στον Windows Servers σας.

Ανάκτηση
Το ShadowProtect παρέχει γρήγορη επαναφορά με διάφορους τρόπους: πλήρη ανάκτηση σε νέο σύστημα (bare metal) μέσω ενός bootable CD επαναφοράς, ανάκτηση σε παρόμοιο hardware, ανάκτηση σε διαφορετικό hardware, ή/και σε εικονικά περιβάλλοντα με το Hardware Independent Restore (HIR).

Επαναφορά Αρχείων και Φακέλων
Γρήγορη περιήγηση σε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους, της εικόνας του αντιγράφου ασφαλείας συγκεκριμένου χρονικού σημείου, έτσι ώστε να εκτελέσετε σταδιακή ανάκτηση των δεδομένων σας.

VirtualBoot
Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα αντιγράφων ασφαλείας του ShadowProtect Server και εκκινήστε το αυτόματα ως μια εικονική μηχανή, σε λίγα μόλις λεπτά.

Κονσόλα διαχείρισης
Η κονσόλα διαχείρισης του ShadowProtect σας επιτρέπει την ταυτόχρονη εγκατάσταση του ShadowProtect Server σε όλους τους Windows servers σας. Ελέγχει την κατάσταση των αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος, εισάγει ή εξάγει πληροφορίες του συστήματος και δημιουργεί ομάδες για απλοποιημένη διαχείριση.

Verification
Έλεγχει και επανέλεγχει των εικόνες αντιγράφων ασφαλείας έτσι ώστε να είστε σίγουροι οτι μπορείτε να τα επαναφέρετε μετά από καταστροφή.

Notification
Ρύθμιση του email μέσω του οποίου θα ειδοποιείστε για την κατάσταση των αντιγράφων ασφαλείας σας.

Consolidation
Απλοποιεί τη διαχείριση των εικόνων αντιγράφων ασφαλείας ενοποιώντας τα σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας.

Αποκατάσταση από καταστροφή, προστασία δεδομένων και migration συστημάτων χωρίς περιορισμό, για όλα τα Windows συστήματα.Το ShadowProtect® IT EditionTM σας παρέχει απεριόριστη αποκατάσταση μετά από καταστροφή, προστασία δεδομένων και migration συστημάτων για κάθε σύστημα Windows στο πληροφοριακό περιβάλλον σας – servers, επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές – χωρίς την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού. Με το ShadowProtect IT Edition, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κάθε συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών και των δεδομένων, και να τα αποθηκεύσετε σε μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης. Σας επιτρέπει να επαναφέρετε ένα αρχείο δεδομένων ή όλο το σύστημα. Το ShadowProtect IT Edition είναι μοναδικό, διότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και ν’ αποκαστήσετε απεριόριστο αριθμό servers, επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών και η αδειά του είναι βασισμένη σε μοντέλο με συνδρομή. Αγοράστε το ShadowProtect IT Edition για δύο εβδομάδες, ένα μήνα, τρεις μήνες ή για έναν ολόκληρο χρόνο. Είναι προεγκατεστημένο σε ένα κλειδί USB, και έτσι αποτελεί μέρος των IT εργαλείων σας όταν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να επαναφέρετε οποιοδήποτε σύστημα Windows. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – IT Edition
Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για Windows servers, επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Λαμβάνει τα πάντα σ’ ένα σύστημα: το λειτουργικό, τις εφαρμογές και τα δεδομένα.

Αποκατάσταση – IT Edition
Το ShadowProtect IT Edition σας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε γρήγορα συστήματα, συμπεριλαμβανομένου και bare metal ανάκτηση. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία StorageCraft Hardware Independent Restore (HIR) για ανάκτηση σε διαφορετικό hardware ή ακόμη και σε εικονικά συστήματα.

Επαναφορά Αρχείων και Φακέλων
Γρήγορη περιήγηση σε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους, της εικόνας του αντιγράφου ασφαλείας συγκεκριμένου χρονικού σημείου, έτσι ώστε α εκτελέσετε σταδιακή ανάκτηση των δεδομένων σας.

Απεριόριστη χρήση
Με την συνδρομή του ShadowProtect IT Edition, μπορείτε να δημιουρήσετε αντίγραφα ασφαλείας για απεριόριστο αριθμό servers, επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών.

Migration συστημάτων
Το ShadowProtect IT Edition σας επιτρέπει να κάνετε migration από οποιοδήποτε ShadowProtect αντίγραφο ασφαλείας, σε νέο hardware ή ακόμη και σε ένα εικονικό σύστημα.

Δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού
Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας, επαναφέρει ολόκληρο το σύστημα σας ή απλά ένα αρχείο ή φάκελο, κάνει μετάβαση σε νέο hardware – ακόμη και εικονικό hardware – χωρίς να χρειαστεί εισαγωγή νέου λογισμικού στο IT περιβάλλον σας.

Verification
Έλεγχει και επανέλεγχει τις εικόνες αντιγράφων ασφαλείας έτσι ώστε να είστε σίγουροι οτι μπορείτε να τα επαναφέρετε μετά από καταστροφή.

StorageCraft

Όλα τα νεα από την StorageCraft Ελλάδος
StorageCraft

Πειτε μας την δικη σας ανάγκη για Backup